Полицията задържа 33-годишен  жител на Суворово в ареста на РУ

...
Полицията задържа 33-годишен  жител на Суворово в ареста на РУ
Коментари Харесай

Задържаха крадец и дрогиран шофьор във Варненско

Полицията задържа 33-годишен  гражданин на Суворово в ареста на районно управление (на МВР) Девня през вчерашния ден. Той бил хванат от служителите на реда след осъществена оперативно-издирвателна активност, откакто е открито, че преди седмица е срязал преградна мрежа на парцел в Суворово и от там е откраднал два велосипеда. По случая е формирано досъдебно произвеждане, а мъжът е предаден на прокуратурата.

С високо наличие на алкохол в издишания въздух пък е арестуван 57-годишен гражданин на Вълчи дол. Той е спрян за инспекция с дрегер от чиновници на  районно управление (на МВР) Девня на 19 септември, към 21 часа и след откритото нарушаване е арестуван в ареста до 24 часа. По случая също е формирано бързо произвеждане, оповестиха от полицията.

Междувременно 19-годишен гражданин на Свети Влас, управлявал персонален автомобил, е бил открит в района на Дългопол, че е седнал зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции. Екип на Пътна полиция е спрял за инспекция младежа и в рамките на инспекцията е констатирано нарушаването с наркотест. По случая е формиран заявителски материал.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР